Småbruket Myrvang på Jøa 
SEGELSUND AS

 Vi er en kreativ familiebedrift som flyttet fra byen Namsos til øya Jøa 1. april 2019. Vi kjøpte et lite småbruk i "Landet i eventyret", OLAV DUUNS RIKE.

Her driver vi et møbeltapetsererverksted en systue i fjøset hvor vi desiger produkter med fokus på godt håndverk, vakre stoffer, skinn og lakseskinn. Vi har også et såpekokeri hvor vi de siste årene har laget rene naturlige såper til eget bruk, men etterspørselen har økt så nå er såpene innregistrert og oppskriftene er godkjent av Mattillsynet for salg.

Sommer 2020 ble vi ferdige med et storkjøkken i fjøset. Det er i bruk til baking, koking av syltetøy og noe lokal catering. 

Vi holder på å bygge opp en urtehage med mange gamle medisin og maturter.

 

I fjøset har vi mange forskjellige hønseraser, vaktler, dverggeiter, skogsgriser, ENDER,  KALKUNER. OG FORSKJELLIGE STORE OG SMÅ KANINER. 

Vi selger hønseegg og Vaktelegg, registrert hos Mattilsynet. 

NYTT AV 2021.

MYRVANG OG SEGELSUND VIL I LØPET AV SOMMEREN BLI EN TRIVELIG åpen gård FOR BARNEFAMILIER OG BESTEFORELDRE, ELLER DE SOM ØNSKER EN FREDFYLT OG LANDLIG DAG PÅ GÅRDEN. 

 DET VIL BLI MULIGHET TIL Å SE PÅ,  MATE DYR OG HENTE EGG.

PÅ LÅVEN VIL DET BLI SERVERT LUNSJ/ MAT OG DRIKKE.

 

 

fullsizeoutput_1ae2.jpeg
fullsizeoutput_1982.jpeg
Svarta Maja og Gyda. Våre snille og gode
fullsizeoutput_1ad3.jpeg
Fargerikt felleskap.jpg
fullsizeoutput_1ad4.jpeg
"GRØNN"SÅPE

 ​Vær bevisst og velg miljøvennlige såper.

Det som er ​best for deg er også ​best for naturen. Våre såper inneholder ingen skadelige stoffer. De er nedbrytbare og skader ikke naturens kretsløp.  Vi bruker kombinasjoner av flere typer planteoljer, men ikke palmeolje. Duften er fra rene eteriske oljer og vi bruker kun fargestoffer fra naturen. Såpene er skånsomme, og kan trygt prøves for deg med sensitiv hud. 

Einerlågsåpe. Favorittsåpa mi. Denne såp

Det rene og enkle er det beste.